Fantastiska före och efter berättelser

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 5 månaders användning

Danska Skin Care har räddat min hud. Jag har sedan jag var 12 år hade oren hud, och när jag var 20 år gammal, var jag diagnosen periorbitalt dermatit och acne rosacea. (Innan bilden är från när jag fick diagnosen med de två hudsjukdomar) Idag min hud såg bra, och jag har nästan aldrig utbrott mer. Produkterna är fantastiska, och de har gett mig så lugn hud.

* Resultaten kan variera från person till person.

Mille, 01/09/2020

Mille har använt Perfect Skin Power Treat. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 10 månaders användning

Är super nöjd med produkten. Det har hjälpt mig och jag planerar att använda det i framtiden. Nu ska jag iväg för att hitta något som fungerar. Produkten fungerar

* Resultaten kan variera från person till person.

Ferdane, 27/08/2020

Ferdane har använt Hudvårdssats. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 4 veckors användning

Jag är i allmänhet nöjda med produkterna. Särskilt Night Cream som är helt fantastisk.

* Resultaten kan variera från person till person.

Elene, 17/08/2020

Elene har använt Perfect Skin Moisturizer. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 3 veckors användning

Stor produkt Kan definitivt rekommendera serien till ansiktsvård. Jag har uppnått stora resultat inom 3 veckor. Är 34 år och har provat alla möjliga medel under åren och har aldrig upplevt en sådan stor effekt innan.

* Resultaten kan variera från person till person.

Stine, 14/08/2020

Stine har använt Perfect Skin Face Wash. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 7 veckors användning

Bilderna talar för sig själva! Har använt danskt Skin Care i 7 veckor och är så nöjd med resultatet! :) Min hud har blivit så stor jämn och har inte fått en ny finne de senaste två veckorna! Även några produkter som är lätta att använda - dina produkter är redo att bli min vanliga hudvård rutin under många år framöver! :)

* Resultaten kan variera från person till person.

Natasja, 14/08/2020

Natasja har använt Perfect Skin Power Treat. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 12 månaders användning

Jag är så glad att ha hittat dina produkter. De har gjort en enorm skillnad för min hud. Jag tänker inte ändras igen. Innan jag lidit stora hårda knölar som baksidan av hunden och kunde hand för flera veckor och var röd och öm, dessutom hade jag oss pormaskar och små finnar. Jag var skeptisk först och trodde att det var förmodligen ett föredrag från varma länder, men när jag först fick trasslat till min rutin, gav det verkligen lönat sig och min hud har aldrig sett så stora. Jag känner att förtroendet fick ett uppsving

* Resultaten kan variera från person till person.

Heidi, 13/08/2020

Heidi har använt Perfect Skin Power Treat. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 5 månaders användning

Jag är verkligen glad dansk hudvård eftersom det håller sina löften. Jag är inte längre ledsen att se mig i spegeln på morgonen utan smink Jag gillar speciellt att jag inte behöver andra produkter för att få en komplett hudvård.

* Resultaten kan variera från person till person.

Trine, 10/08/2020

Trine har använt Hudvårdssats. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 3 månader

Min dotter Emilie är på bilderna, och har använt dina produkter för cirka 3,5 md. Vi väntar fortfarande på ett något bättre resultat. Emma (syster) har använt det under en lång tid med ett bra resultat, men vi har inga tidigare bilder sf henne TACK! bra produkter, Sanne (moder)

* Resultaten kan variera från person till person.

Sanne, 01/08/2020

Sanne har använt Hudvårdssats. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 3 månader

De bästa produkterna jag någonsin köpt. För första gången i mitt liv jag har en vacker hy utan akne. De senaste 3 månaderna jag hade bara en luffare .... Jag kan bara rekommendera alla att använda dessa produkter och läsa de många tips på hemsidan om vad du också kan göra mer för att skapa en god och hälsosam hud inifrån. jag inkluderar shift komjölk med havremjölk som också är något som Mads rekommendera. Tack för några läckra och effektiva produkter, tack för de många goda råd, och tack för en exceptionellt bra kundservice som jag upplever varje gång jag är i kontakt med dig - det är topp professionell service som jag har fått kundservice varje gång ....... Tack för allt -Det skapar en tillfredsställelse och glädje när huden ser rent och snyggt !!

* Resultaten kan variera från person till person.

Neda, 01/08/2020

Neda har använt Hudvårdssats. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter en månads användning

Min dotter 19 år har använt andra produkter under många år och har lidit så mycket akne. Efter en månads användning av danska Skin Care är redan god effekt - nu en mycket glad dotter: 0)

* Resultaten kan variera från person till person.

Anette, 24/07/2020

Anette har använt Perfect Skin Face Wash. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter ett års användning

Mina föroreningar förhindras genom danska Skin Care Products

* Resultaten kan variera från person till person.

Viola, 22/07/2020

Viola har använt Perfect Skin Face Wash. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 2 månaders användning

Fortfarande har några föroreningar, men hoppas att det blir bättre. Det går bättre och framåt.

* Resultaten kan variera från person till person.

Otto, 21/07/2020

Otto har använt Perfect Skin Day Protector. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 4 månaders användning

Danska Skin Care är en bra produkt som håller huden vacker och frisk, utan torkning eller oljning av huden. Är super nöjd med köpet av produkterna och de framsteg som de har fört med sig! Rekommendera det!

* Resultaten kan variera från person till person.

Nikoline, 20/07/2020

Nikoline har använt Hudvårdssats. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter en månads användning

Jag har slätare hud, färre föroreningar och har i allmänhet färre rynkor, inte bara jag själv som kan se vad folk har kommenterat jag ser yngre ut. Är super nöjd med dina produkter och kommer definitivt att fortsätta dem

* Resultaten kan variera från person till person.

Trine, 17/07/2020

Trine har använt Hudvårdssats. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 6 månaders användning

Min hud har verkligen inte varit massiv acne eller något i den kategorin, men jag var trött på att jag var tvungen att använda våldsamma mycket smink för att täcka heterogenitet, föroreningar och sår. Mer makeup = mer smutsig hud. Det var en ond (och djur) cirkel. Min hud är inte helt perfekt, men jag är under dagarna med stora ömma leder av smuts, jag sluta göra hål, och torr, flagnande, röd hud på näsan.

* Resultaten kan variera från person till person.

Maria, 11/07/2020

Maria har använt Perfect Skin Day Protector. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 6 veckors användning

Jag har tidigare varit glad dansk Hud och tillbringade större delen av tonåren. Jag slutade mitten av 20-talet med min akne avtagit. Den sista en tid, jag har kämpat med små pormaskar och torr och fet hud samtidigt. Jag började med produkterna igen och sedan efter en kort tid förbättring. Min hud är mjukare rygg, små pormaskar / knoppar en försvann och min hud mer återfuktad utan att vara fet.

* Resultaten kan variera från person till person.

Semina, 09/07/2020

Semina har använt Perfect Skin Power Treat. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 8 veckors användning

Har använt produkterna i 8 veckor, kan lider av Rosacea se en markant skillnad. kärlek produkter

* Resultaten kan variera från person till person.

Chanette, 08/07/2020

Chanette har använt Hudvårdssats. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 6 månaders användning

Jag är super nöjd med valet att starta på produkterna! Det har hjälpt hela spelet!

* Resultaten kan variera från person till person.

Simone, 03/07/2020

Simone har använt Perfect Skin Power Treat. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter en månads användning

Lider av hormonell obalans och har upprepade gånger rekommenderat danska hudvård. Jag har fortfarande en bit, men kan definitivt se förbättring, och min ärr långsamt blir mindre uppenbar. Fortfarande tror att huden kan tendera att torka ut, men det är smidigare att titta på. Så allt jag fortsätta med serien och även rekommendera andra att prova.

* Resultaten kan variera från person till person.

Louise, 02/07/2020

Louise har använt Hudvårdssats. Köp produkten

Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Innan
Danish Skin Care før og efter fotos anmeldelser
Efter

Efter 1,5 års användning

Jag har inte "religiösa" utnyttjat mig danska Skin Care för 1,5 år och som ni kan se jag lidit av några ganska rejäl finnar / föroreningar, som senare även "gripit" i mina kinder, som sett i många acne-ridit . 3 månader efter att ha använt danska Skin Care (min första set) Jag kunde begynnande ser förändringar meeen var ganska otålig (vilket var otroligt dumt !!), så jag valde att prova andra (misslyckade) metoder. I början av 2020, försökte jag igen danska hudvård och det besviken bara inte !!!! Min hud har aldrig varit trevligare än nu sex månader efter det att "andra försöket" :) varmaste rekommendationer härifrån !!

* Resultaten kan variera från person till person.

Olivia, 25/06/2020

Olivia har använt Hudvårdssats. Köp produkten

før efter resultat danish skin care hudpleje
Innan
før efter resultat danish skin care hudpleje
Efter

Efter 2 månaders användning

Jag började med huden power behandla och senare i kombination med din dag och natcream. Och redan uppfyllt. Jag ser fram emot att se vad dina produkter annars göra för min hud när jag har använt dem under en lång tid.

* Resultaten kan variera från person till person.

Pernille, 15/06/2020

Pernille har använt Perfect Skin Power Treat. Köp produkten